Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Boa Constrictor - Neustále pod žárovkou

Dobrý den,
Moje mládě b.c. se začalo zdržovat neustále pod žárovkou pod kterou je zhruba 35C+, je pod ní opravdu celý den. Když ho vytahuju ven tak uplně hřeje. Googloval sem, ale nenašel sem co by to mohlo znamenat. Pokud to tedy není v pořádku. Napadlo mě, že by to mohlo být častým krmením. Dokud je mladý snažím se mu dopřávat a dávat myšky často. Dávám každy 6-7 den.

Přikládám foto terária. Miska na vodu už je vyměněna za velkou hliněnou. Polici sem v teráriu měl v tom chladném místě, šel si to jednou okouknout, ale pak se šel dál opalovat a už tam nevlezl.
Úkryt má v chladné části tera taky, ale opět ani tam neleze.

Teplota(v chladné části) : cca 24-26 C
Vlhkost : 60-70%
Svítím 10-12 hodin.

d41a5872a1

Děkuji za radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, terarium se mi líbí, jen až bude trochu vetší a bude více šmejdit, ty kytičky půjdou do..…
Jan Kolář 04.06.2013 09:43
Jan Kolář
S tím počítám no mám to u něj protože je zde i vodopádek který dělá slušnou vlhkost a to je jediné c… poslední
Matěj2458 04.06.2013 12:48
Matěj2458

Dobrý den,
terarium se mi líbí, jen až bude trochu vetší a bude více šmejdit, ty kytičky půjdou do.. kytek. Ale to asi tušíte. BC je tank a rostlinstvo docela kvalitne likviduje. Ale to jen na okraj. Mozna nejakou tu vetev vic na šplhani pod tu zarovku, ale jak psali nade mnou, zase aby se nenamotaval na samotnou zarovku.

S tím počítám no mám to u něj protože je zde i vodopádek který dělá slušnou vlhkost a to je jediné co ty Tilancie potřebují zatím jsou to jediné rostliny které mi v terárku nechcíply :) Jak bude mít váhu 1kg +- tak Tilancie přestěhuji to už by asi nemusely vydržet

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru