Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kralovstvi-zvirat@seznam.cz

No já toho pána neznám vůbec, nicméně nevidím důvod, proč by měl importér (jak ho označil kolega strastav) chovat všechny zvířata, které vozí, případně inzeruje, v tom mi není jasná vaše argumentace... Troufnu si tvrdit, že větina importérů jsou i chovatelé, ale samozřejmě nechovají všechno co vozí.

Jak říkám, neznám ho a nikoho se nezastávám, nicméně tady v anonymitě někoho očernit je velice snadné a po pravdě, co se importérů týče, neznám snad ani jednoho (vlastně osobně neznám ANI JEDNOHO) na kterého bych neslyšel/nečetl tam, či támhle nějakou špínu... Ono je to asi těžko soudit.
Na jedné straně jsou tu někteří prodejci, které zajímají jen a jedině dukáty a na druhé straně jsou tu někteří kupující, co si myslí, že každé importované zvíře PROSTĚ MUSÍ být ve 100% kondici a vždy přežít a odmítají chápat, že import je rizikovější koupě než odchov guttáty od souseda... No ale toho kupujícího bude importér těžko řešit někde po fórech, narozdíl od toho, jak je "na ráně" importér. A při těch kvantech zvířat a kupijících je statisticky velká pravděpodobnost narazit na dost "BFU" (bruttaly fucked user) a pak to tak taky může vypadat...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny