Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde sehnat objímku na dva díly

Ahoj lidi.

Dočetla jsem se tady na poradně o výhodách takovýho toho mít objímku zeshora a zespoda horní stěny terárka (sešroubovanou okolo) a v tom rovnou žárovku (odstíněnou) a žádnej květináč. Zatim mám teda klasickou metodu žárovky v květináči, ale vzhledem k tomu, že je tam izolace tak ten květináč i když je už přitaženej až nahoru k díře tak je furt jakoby kousek pod tim stropem terária.

Snad chápete.

A teď kámen úrazu - had pochopitelně, přestože je to jediný místo kam by nemusel a kde ho nechci, tak jakmile neni vysloveně nažranej a má náladičku blbnout tak šupky dupky rovnou nahoru(je dost dlouhá aby se postavila a držkou leštila strop takže zkoušela jsem i vyndat větev po který tam lezla a vylezla tam stejně a častějc páč bez větve se už nudila totálně). Což o to, dokud byla malá tak to bylo dobrý, ale přecejen začíná nabírat na váze a už neni úplně peříčko, navíc po tom květináči lozí (když ho přitáhnu až nahoru jak to jde a nevejde se na něj tak se namotá okolo něj) a dělá kraviny a mě se to prostě nelíbí a řikám si kdy to zničí.

Dneska jsem byla ve dvou elektrech a teda na mě koukali jak na psychopata, když jsem popisovala co potřebuju. Takže bych se ráda zeptala kde se dá, ideálně v Praze, sehnat tuhlenta šmrncovní objímka. Děkuju za odpovědi.

Předmět Autor Datum
Skus Hornbach, Baumax... Jinak ja mam zarovku v kvetinaci a bud jistenou krytem sitky (bocni strany…
boa.constrictor 10.06.2013 17:03
boa.constrictor
Tak kamarádka něco podobného koupila v PetPlanet v Brně Řečkovicích, ale určitě to budou mít i v Pra…
Kája z Brna 10.06.2013 17:30
Kája z Brna
No má zasíťkovanej květináč protože předtim mi dokonce as dvakrát vlezla dovnitř a omotala se okolo…
Krutopřísnice brčálo 10.06.2013 17:40
Krutopřísnice brčálo
Dle mě, díru svrchu, zakrýt síťkou a pak teprve výhřevka, jinak ti na to teplo pořád poleze.
Kája z Brna 11.06.2013 13:05
Kája z Brna
Já mám teda všechny květináče přišroubovaný k horní desce terárka natěsno, takže had, případně v mém…
VilemC 12.06.2013 15:47
VilemC
Jo no, musím se rozmyslet. Děkuju za názory, vezmu je v potaz. Mě to "jenom" namotání kolem květináč…
Krutopřísnice brčálo 12.06.2013 18:19
Krutopřísnice brčálo
Květináč bych zahodil a nechal tam jen žárovku. Na tu nikdo nepoleze. poslední
cejna 12.06.2013 18:48
cejna

No má zasíťkovanej květináč protože předtim mi dokonce as dvakrát vlezla dovnitř a omotala se okolo žárovky(poprvý jsem ji prostě vyndala, byla tehdy malá a krátká a myslela jsem že znova se jí to nepovede. Do druhýho dne mě vyvedla z omylu a já hbitě klusala zakoupit síťku). Nahoru se jakoby procpe vždycky, tak už nevim. Zvažuju i jestli je normální, snažila jsem se jí vysvětlit že hadi jako ona maj žít normálně na zemi ale ona to vůbec nerespektuje:)ale ráda jí mám.

Každopádně možná to teda nakonec zasíťkuju něčim pevnějším celý, já právě doufala že jenom žárovka by ji k namotávání nelákala, ale máš pravdu no... nebo mě napadlo to ňák udělat aby jí to třeba klouzalo aby se toho nedokázala chňapnout a vylézt tam.

Ještě k tomu dávání žárovky svrchu - nemusí to bejt díra jak blázen do toho terka? Zase to se mi nechce to úplně takhle fest...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru