Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úroven teraporadny

Ač nerad musím zde napsat znova vlákno téma úroven TP. Prosím admíny aspon o malé zhodnocení situace a zamyšlení se nad problémem. Prosím o povšimnutí že "kvalitní" lidi co zde zakládali opravdu prospěšná a zajímavá vlákna, která jsem si(dovolím si napsat i ostatní) vždy s chutí přečetl, zde již nechodí. Proč? protožese nic nedozví a číst tuposti na druhou je ztráta času. Píši to za sebe, zde chodit již taky nebudu(pokud neproběhne nějaká zásadní změna). Před nedávném jsem zde oživil vlákno o mandarínkách( http://www.teraporadna.cz/q/view/24447-euprepiophi s-elaphe-mandarinus-nebo-hatchlings) zajímala mě otázka barevných mutacíad vlákno. Od koho jsem se dočkal snahy a chtění poradit a dozvědět se více v dané problematice, myslím že nejsem sám koho zrovna tohle zajímalo. Od 2 lidí? :i: (tímto jim samozřejmně děkuji) zbytek proč by odpovídal na toto, když můžou radit někomu když nežere gutka co mám dělat(a kdy žrala? včera). S prominutím tyto pi.....y zde nepatří. Již minimálně rok zde nebylo vlákno které stálo za to přečíst jen plná řit těchto snůšek blábolů.

za mě navrhuju tato opatření(kdo bude mít jiná tak je zde taky napište at se s tím už admíni popasujou)

-bez registrace jen číst nic psát
-registrace po jménem a příjmením
-z jedné ip adresy jeden profil
-bez pardonu mazat vlákna o nesmyslech nebo duplicitní
-necenzurovat příspěvky uživatelů
-rozdělit kategorie, kam se dotazy budou vkládat(ne tento nepřehledný jizdní řád, vlákno kterém se napsalo včera už je někde v háji na třetí straně protože 20 vzdělanců se ptalo, proč se mi nepáří dva samci)

děkuji, snad se něco ze strany admínu pohne k lepšímu(i když tomu sám nevěřím)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Přátelé, víte jak nejvíc naserete prudiče, blbce a vohnouty? Tak, že si jich nebudete všímat. Nebudo…
Georgij Gadjukin 02.07.2013 22:38
Georgij Gadjukin
No jo no, blbý dotazy umím ignorovat, mě spíš vytáčí blbý odpovědi "expertů", které pak v konečném d…
lupus 02.07.2013 23:15
lupus
No jo, ale to pak není moc řešení raději odejít, protože pak tam budou JEN odpovědi "expertů" nový
lacerta. 02.07.2013 23:20
lacerta.
No jo, ale to pak není moc řešení raději odejít, protože pak tam budou JEN odpovědi "expertů" No pr… poslední
lillek 03.07.2013 10:18
lillek
na to by bylo dobre opakovane zminovane "hodnoceni", na jinych forech neco jako "hodnosti". Tady by… nový
lucifer 03.07.2013 08:37
lucifer
Ono je dost tazke zozaciatku rozoznat prudica od neznaleho chovatela. Clovek cita a hovori si - on s… nový
SoCo 02.07.2013 23:45
SoCo

Přátelé, víte jak nejvíc naserete prudiče, blbce a vohnouty?
Tak, že si jich nebudete všímat. Nebudou-li mít "pohon" pro svoj blbství, zajdou na úbytě. To je má poslední (doufám, že ne ;-)) rada, jak zvýšit úroveň.

A protože opakování je matka moudrosti, tak ještě jednou opakuji: teraporadna bude mít takovou úroveň, jakou si ji uděláte VY. žádný mod či admin to za VÁS nevyřeší.

S pozdravem Jirka Janda

No jo no, blbý dotazy umím ignorovat, mě spíš vytáčí blbý odpovědi "expertů", které pak v konečném důsledku, pokud se jich tazatel "chytí", poškozují zvíře.
Není to diskuze (mimo pokecu) ale PORADNA, tak bych se přimlouval za jistou regulaci zavádějících odpovědí od "nýmandů". Aby to nakonec nedopadlo, že tu budou těm co maj zvíře tejden,"radit" ti co ho maj už 14 dní.

No jo, ale to pak není moc řešení raději odejít, protože pak tam budou JEN odpovědi "expertů"

No prááávě! Z toho mám trochu strach. Odstrašující případ je třeba jedna docela velká chameleoní skupina na facebooku, kde si dřív pohybovala aspoň část lidí, který "věděli" (některý z nich byly i "místní" kapacity). Většina z nich už to pak ale nevydržela o buď se odhlásila nebo aspoň přestala přispívat. Teď se to hemží příspěvkama tipu "Můj chameleon den nežere, co mám dělat" - "Radši běž k veterinářovi, může mít třeba bakterie z potravy" - "Aha, díky, už běžim"... "Tak pan veterinář Joeymu píchnul něco na imunitu" ... a nová móda tam jsou teď taky "chameleoni na cestách" - chameleon na hlavě majtele ve vlaku, chameleon zuby nehty se držící na palubní desce... A když si člověk dovolí něco namítnout, tak je poučen, že "chameleonovi se to náhodou líbilo", a sto "liků". Přesně důsledek toho, když " bedny" ztratěj nervy a čtrnáctidenní "chovatelé" začnou radit těm "týdenním"... Kéž by se to nestalo tady.

Ono je dost tazke zozaciatku rozoznat prudica od neznaleho chovatela. Clovek cita a hovori si - on si z nas usiera, to snad nemysli vazne... a on to naozaj mysli vazne :) Samozrejme na exemplare ala vojto zabere ignoracia... ale kolko packetov pretieklo sietou, az kym sa nad nim zlomila palica?

Ja osobne viem pomoct technicky

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru