Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem želva zelenavá - špatný příjem potravy

Pošlete mi prosím váš email, abychom si mohli psát mimo tento blog... Jsme začátečníci, co se chovu želviček týče a přečetli jsme už hodně stránek o želvách, ale bohužel nám chybí praxe.
jo, tak se raďte s druhým začátečníkem a lidi, které zkušenost doopravdy mají, tak napadejte.. to bude lepší :-)Lupus přitom jen konstatoval fakt, že když nemám podmínky k tomu chovat zvíře, tak si ho nepořizuji..

Podle toho jakým stylem tu píšete, tak jsou všichni blbci, jen Vy letadlo.. On pak problém většinou nebývá v prodejcích, ale v přechytralých kupujících.. Jakmile se vyskytne problém, tak to hned hodíme na prodejce.. :-)

Když sem ho informovala, že je želva špatná, tak mi napsal, že jsme jí ve vedrech neměli vůbec svítit?! Mohl to říct hned a my bysme jí nesvítili
Tohle svědčí o tom, k čemu člověk používá mozek - on nám neřekl, že když je 40°C ve stínu, tak máme vypnout lampu, která rázem v teráriu přihřívá na 60°C.. To nám neřekl, jakto? to nám měl říct, že když je v tera 60°C, tak pomůže vypnout lampy.. :-D Bože můj.. Člověk by čekal, že tohle jsou věci, které snad ani říkat nemusí.

Co se týče odbornosti veterinářů, to je taky na samostatnou kapitolu. Poznal jsem jich nemálo, kteří se snažili udělat dojem odborníka a ve výsledku jen "experimentovali" za účelem zisku.. On opravdu ne každý veterinář má zaměření na plazy..

Na tu avitaminozu je u Vás příliš krátce.. ;-) Ona totiž vzniká spíše u takových expertů, jako jste Vy, než u lidí, co se jejich chovem a odchovem nějaký ten pátek zabývají..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny