Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zverimex - asi Hobby ZOO - ve Světlé nad Sázavou

V pondělí 24.2. jsem také zavítala do Hobby Zoo ve Světlé nad Sázavou a nestačila jsem se divit... Chudáci zvířata! Ve špíně, bez vody (misky na vodu převrhnuté nebo znečištěné pilinami a jídlem. Nebyla by napáječka lepší?), bez jídla, okousané ocásky, vystresované pohledy. Samci, samice pohromadě, včetně nedávno narozených mláďat! Předpokládám, že k socializaci zvířat vůbec nedochází, takže když si zvíře někdo koupí, může počítat s tím, že domácí mazlíček bude bojácný nebo agresivní z důvodu strachu... a také nemocný.
Kdyby byl personál školený, tak tam k těmto závažným nedostatkům nedochází. Jenže Váš personál jen stojí a kouká, nedokáže vůbec poradit, tak co by se staral o zdraví a pohodu zvířat.
Věřte tomu, že tuto prodejnu si pohlídám a budu shromažďovat fotografie, abych mohla v případě nenápravy dané situace podat návrh na prošetření stavu Krajskou veterinární správou.
Jakým způsobem vůbec vybíráte zaměstnance? Je jasné, že se zvířaty nemají vůbec žádnou nebo malou zkušenost... Nebo je to z přepracovanosti? (Zvláštní pracovní doba - jeden týden 10 hod, další týden 5 hod).
Věřím, že situaci napravíte...
Soňa

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny