Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zverimex - asi Hobby ZOO - ve Světlé nad Sázavou

Dobrý den,
ve zverimexu ve Světlé jsem byla několikrát. Po výměně personálu mohu říct, že jsem velice spokojená s přístupem prodavaček, s čistotou v obchodě a hlavně s množství a rozmanitostí zboží ve srovnání v minulosti. Samozřejmě co se týká nabídky, dá se určitě zákazníkovi nabídnout ještě širší sortiment, než je v této době(např. pro kočky je výběr menší).
Pokaždé zvířata měla čistou vodu, čerstvou zeleninu a vyměněnou podestýlku. Při dotazu jsou prodavačky ochotné a odborně poradí. Neřekla bych tedy z mého pohledu, že je personál neproškolený.

Co se týká stresu, asocializace, agresivity zvířat. Já mám naopak zkušenost takovou, že jsem byla několikrát svědkem, kdy prodavačka ukazovala dětem a rodičům zvíře(ať to byl králíček, agama, krajta). Zvíře nechala pohladit, vzít do rukou a nebyl problém ani na jedné straně s nějakým stresem. Ve třech případech si lidé i zvíře odnesli domů.

V tomto zverimexu jsem si sama koupila želvu pardálí, agamu vousatou, zakrslého králíčka. Žádný problém nebyl a nemáme. Odborně mi paní prodavačka poradila(agama,želva) co koupit do začátku a jak dále pokračovat v chovu, protože, jak mi řekla, sama má chovatelské zkušenosti(mimo teoretické proškolení).Králíček byl od počátku mazlík, nebyl divoký. Bylo znát, že je na kontakt s lidmi zvyklý.

Nespletla jste si tedy paní obchod?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny