Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyber noveho zviratka do terarka

Pitva se opravdu nedělala. Diagnózu určil doktor, ale jak, to opravdu netuším jelikož ani doktor, ani veterinář nejsem a opravdu jsem v tu chvíli nezkoumal co všechno dělá, protože jsem měl oči plný slz.
Každopádně, včera jsem několikrát mluvil s chovatelem a posílal mu fotky terárka a i když mi to tady několik lidí rozmlouvalo, tak jsem si pořídil Chameleonka pardálího. Hodně jsem si o něm včera načetl a dneska plánuju pořídit nějakou knížku o nich, jestli seženu. Sépiovou kost jsem vyřadil a koupil v lékárně Biomin H, který mi chovatel doporučil. Řekl mi krok po kroku co a jak dělat, jak často rosit, čím krmit a spoustu dalších informací.
Děkuji mockrát všem, co mi pomohli a řekli, co jsem dělal špatně. Vím, že to je částečně i moje chyba a hodně jsem se z toho poučil. Vím, že mě určitě několik lidí tady nebude mít rádo a bude mi říkat že jsem bůh ví co, když jsem si pořídil pardálka a nezvládl jsem ani chov jemeňáka, ale tak jsem se rozhodl a udělám maximum pro to, abych se minulých chyb nedopustil znovu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny