Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Štěně a zvracení

(Vím, že jsme na teraporadně, ale přeci jen, kolikrát jsou tu inteligentnější a pohotovější lidé než jinde)
Zdravím, mám něco přes týden doma nové štěně, nyní 7 týdnů. Krmil jsem rýže + vařené maso, těstoviny + vývar, štěněcí granule vlhčené vodou, popřípadě jsem míchal granule do zmíněného vařeného krmiva. Vše bylo ok, štěndo nezvracelo, průjem žádný. Dnes jsem dal maličké těstoviny se zeleninovým vývarem, granule musím koupit, takže to měla bez nich, a nechtěla mi to žrát, vybíravka, zobla si jen párkrát :) přimíchal jsem jí do toho na drobno nakrájenou dušenou mrkev z vývaru a trochu štěněcí konzervy na ovonění, to sežrala plnou misku a pár hodin poté se u ní projevil průjem a jednou zvracela. Je mi jasné, že to asi bude tou konzervou. Průjem i zvracení bez krve či vedlejších podivností, zvracení moc nesmrdělo, vyzvracela obsah žaludku, nic navíc. Jaký detox doporučujete? Napadlo mě uvařit jí heřmánkový čaj k pitnému režimu místo vody, určitě jí dám den bez žrádla, dostane až zítra k večeru. Co doporučujete, jen rýži se zeleninovým vývarem, nebo rovnou zkusit rýži s vařeným kuřecím?
Jinak maličká je teď unavená, hodně spí, chvilkama má trochu sušší čumec, je to běžný průběh nevolnosti? Předem díky za odpověď.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Není možné že se jen přežrala ? já bych to asi moc neřešil dal jí normálně buď těstoviny s masem neb…
cr3at0r 20.07.2013 20:43
cr3at0r
Jinak to přežrání je asi taky možnost, faktem je, že co jsem jí to krmivo namíchal s konzervou, sežr…
Chelsea21 20.07.2013 20:50
Chelsea21
Jak je na tom s odčervením a očkováním ? poslední
lupus 20.07.2013 23:43
lupus

Není možné že se jen přežrala ? já bych to asi moc neřešil dal jí normálně buď těstoviny s masem nebo rýži, na zastavení průjmu pomáhají granule,pokud to bude trvat tak vet. Jinak pro štěňata je dobré kupovat ty kvalitnější a potom pro dospělého se nám nejvíc osvědčily ty "low cost" jak píše lucifer... ale není 7 týdnů málo ? mám za to že stěnda by měli jít od máti až po 8 týdnu , jinak u nás je teď 11 štěňat a krmíme taky rýži nebo těstoviny + mražené maso pro psy, spařené granule nebo konzervu. hlavně to chce dodávat hodně vápníku , takže občas mlíko, jogurty nebo pacholíka :-)

Jinak to přežrání je asi taky možnost, faktem je, že co jsem jí to krmivo namíchal s konzervou, sežrala toho hrozně moc, ale zblajzla to dopoledne, po té následoval 3x průjem a zvracela až teď k večeru, tak nevím nevím. Konzerva to byla "šitovka" co jsem měl na první den u nás, kdy jsem měl v peněžence prázdno a vůbec netušil, že budu štěně zachraňovat, takže věřím, že na vině bude právě tahle srajda. No, odnesu to večer pouličním kočkám, ty budou mít radost.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru