Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Zapůjčení hada k natáčení.

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda by byl někdo tak moc hodný a mohl nám za účelem natáčení reklamy na šaty mé miniaturní značky zapůjčit většího bílého či světlého hada. Mí hadi jsou pro tyto účely malí a ke všemu ne světlí.
Natáčet se bude v Praze druhý/třetí týden v září.
Samozřejmostí je přítomnost chovatele po celou dobu, nebudeme s ním provádět žádné neplechy(měl by jen prolézat mezi sedícími dívkami, případně ty se k němu budou tulit), ale bude lepší když bude pod dozorem svého páníčka, aby si ten byl jist, že se jeho chovancem nic nestane, stejně jako modelkám...:)
Bohužel Vám ale za tuto skvělou službu mohu nabídnout jen dobrý pocit a občerstvení(proplacení nákladů na cestu).
Kontaktujte mne prosím na email MadameMuffin@emai.cz

Velice děkuji. Mája Suchá

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Promiňte, nebyla jsem včera online. Zodpovím tedy snad všechny dotazy...:) Modelky , já, kameraman,… poslední
MadameMuffin 30.08.2013 07:12
MadameMuffin

Promiňte, nebyla jsem včera online. Zodpovím tedy snad všechny dotazy...:)
Modelky , já, kameraman, režisér etc. vč. naší "hlavní hvězdy" modelky Karoliny Koblenové to děláme všichni zadarmo. Zabývám se Japonskou pouliční módou konkrétně stylem jménem lolita, v naší republice jich žije kolem 200 a aktivních možná ani ne 100 a 90% studentky, na tomto bussinesu se příliš profitovat nedá, dělám to převážně pro radost. Video bude zveřejněno na mých stránkách, na youtube, případně na stránkách chovatele pokud si bude přát. Auto pro dovoz a odvoz hada bych zajistit mohla, to mne pravda nenapadlo..:)
Pokud má někdo nějaký nápad jak bychom se mu mohly odvděčit krom krabice muffinů, nechť mi napíše, jsem otevřená debatě, ovšem dva tisíce navíc prostě nemáme. Mám dva tisíce na zařízení celé akce(z čehož se bude proplácet cesta modelce z Bratislavy, děvčat z jiných koutů země a dekorace.
Všechny nápady jak by se nám dalo pomoci prosím směřujte na mail.

Mája

Zpět do poradny Nahoru