Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Burza Praha - Holešovice, "Živá exotika"-7.9.

Když už se tu řeší Hamm tak se ptám kdo jede v sobotu na burzu do Holešovic, co bude mít zajímavého atd. Já vezu něco felsum a samičku hroznýška, jinak nic moc. Potřebuju hlavně krabičky na zvířata. A kdyby byl někdo ochoten mi určit pohlaví u roční boulengerky, tak předem děkuji :-)
Změna předmětu, původně: Praha 7.9. (MadMike) (MadMike) (MadMike)

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kdyby měl někdo zájem, nabízím cca ročního samce Paroedura picta . Cena 150,- korun, sleva možná, př…
AS 30.09.2013 13:58
AS
Založte si please vlákno s aktuálním datem, Ď. (MadMike) (MadMike) poslední
MadMike 30.09.2013 16:22
MadMike

Kdyby měl někdo zájem, nabízím cca ročního samce Paroedura picta . Cena 150,- korun, sleva možná, přizpůsobím se nabídkám :) .

Dál mohu nabídnout i 4 letošní mláďata stejného druhu, zatím neurčená. Cena 600,- za všechny. Prodám pouze do dobrého domova a ideálně společně /bydlí spolu v teráriu a skvěle se snáší, sou to sourozenci/. Aktivní, ochočená, žerou i z ruky. Kdyby je někdo využil v chovu, tak mi to udělá radost, já tenhle druh nemnožím a nějak se mi sem už nevejdou.

Cena za všechny +- 700. Stůl na ŽE nemám, ale pokud někdo bude mít zájem, zvířata dovezu a někde se tam setkáme. Prodám, ale dávám přednost výměně za jiný druh, který chovám (felzumy, gekončíci /africký, případně noční/ , anolisové), záleží na domluvě. Při výměně mohu i doplatit (či obráceně, záleží na ceně zvířete). Foto můžu poslat mailem. Kontaktujte mě případně na email bigall@tiscali.cz , pak zaručeně vaši odpověď nepřehlédnu :)

(a doufám, že tu takhle můžu napsat inzerát :D )

Zpět do poradny Nahoru

loading...