Předmět Autor Datum
Obě jsou v pohodě. Tak že asi ta co se víc líbí nebo obě.;-)
raddei 10.09.2013 16:39
raddei
Kamarádka začínala s B.smithi a nemuze si je vynachvalit :)
Jancanew 10.09.2013 16:44
Jancanew
Nejsem žádnej pavoukář, ale mám doma zrovna tyhle dvě krásky a lepší je asi ta B. smithi, protože je…
V8HEMI 10.09.2013 16:49
V8HEMI
Pavouky už nemám,ale začínal jsem s B.albopilosa a L.parahybana.Celkem nenároční chovanci co se týče…
gorotom1 10.09.2013 17:04
gorotom1
Já měl prvního Psalmopoeus cambridgi, není tak barevnej jako irmínka, ale bezproblémovej a hezkej ch…
krokodýl 10.09.2013 17:46
krokodýl
zober obe :) neni su to zrovna narocne pavuky , ale zober ich len pokial mas o ne naozaj vazny zauje… poslední
retic 10.09.2013 19:41
retic

Nejsem žádnej pavoukář, ale mám doma zrovna tyhle dvě krásky a lepší je asi ta B. smithi, protože je to zemní pavouk a má celkem na všechno čas, je pomalejší a tedy víc v pohodě při potřebné manipulaci s ní či v terárku. Irminia je rychlá jak blesk, a navíc není moc vidět, je věčně zalezlá a jen občas vystrčí nohy.

Pavouky už nemám,ale začínal jsem s B.albopilosa a L.parahybana.Celkem nenároční chovanci co se týče podmínek a agresivity.Nejsou ale nějak pestře zbarvení.Jak píše kolega,tak P.Irminie jsou rychlé jako blesk,jsou ale krásní.Jako první stromový druh jsem měl Avicularia versicolor,trochu náchylné na chov ale nádherní,barevní pavouci,kteří celkem zapřádají terárium,nejsou ani nějak významně jedovatí jako třeba Poecilotherie.

zober obe :) neni su to zrovna narocne pavuky , ale zober ich len pokial mas o ne naozaj vazny zaujem a pokial ta to po 2 mesiacoch neprestane bavit...jed maju da sa povedat dost slaby - obe su z Ameriky , horsie s jedom su na tom vtackare z Afriky a Azie / Pterinochilus , Stropatopelma , Poecilotheria , Chilobrachys , Hysterocrates - proste tie moje oblubene :D / a ked ta to fakt chyti tak prveho toxika som si kupoval asi po roku chovu Americkych druhov a bol to Chilobrachys fimbriatus .. potom to nejak preslo na Poecilotherie a teraz ani som sa nenazdal a po 3 rokoch mam doma okolo 140 druhov :D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru