Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto omraceni potkana

zdravim,za chvili zacnu krmit mou uzovku mensimi potkanky,protoze za mysi bych dal majlant..docetl sem se tu driv,ze pro bezpecnejsi krmeni hadu potkanem je ho "nejak" omracit ci mu "znevyhodnet" se branit,ale presne jak sem tu nevidel..samozrejme odpoved "klepni ho po hlave" je hezka,ale kdyz sem to nikde nevidel a ani neslysel a mam s tim nulove zkusenosti,muze mi nekdo polopate rict nebo ukazat,jak potkana omracit? jak,cim,kolik sily,kde..? kdyby byl nekdo sto chuti mi natocit soukrome video,bylo by to jen lepsi..

dekuji

vzhledem k tomu, že vše podstatné tu bylo řečeno a nadále už zase jenom hrozí emotivní výlevy duševně slabších jedinců, tak vlákno zamykám. (Aurifer)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
vem potkana a ocas a práskni sním o podlahu (dlaždice, beton. Dostane obrovskou ránu do hlavy okamži…
Martin-12345 01.10.2013 15:39
Martin-12345
A mlácení o zem ne?
Galaris 01.10.2013 19:40
Galaris
Galaris: Když s potkanem, nebo myší švihneš o zem, je na fleku tuhej. Okamžitě a bez trápení. Podle… poslední
Réza 01.10.2013 19:44
Réza

vem potkana a ocas a práskni sním o podlahu (dlaždice, beton. Dostane obrovskou ránu do hlavy okamžitě se mu zatmí jen doklepe nohama v pár vteřinách a můžeš jít krmit, nějaké omračování je podle mě trápení

Galaris: Když s potkanem, nebo myší švihneš o zem, je na fleku tuhej. Okamžitě a bez trápení. Podle mě je to nejlepší způsob, jak velmi rychle, jednoduše a bezbolestně usmrtit hlodavce.

Zpět do poradny Nahoru