Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Záložní zdroj

Ahoj,
mám dotaz asi spíš na odborníky přes elektro. Včera se nám na domě objevil plakát od ČEZu, na kterým je oznámení o plánované odstávce el. proudu. Já teď řeším, jak to udělat, aby mi doma hadi nepomrzli - odstávka bude někdy v půli října.. Bydlím v podhůří Slavkovskýho lesa zhruba v 700 m.n.m. a už teď se teplota přes den pohybuje maximálně kolem 8°, v říjnu může klidně mrznout. Ještě nutno dodat, že byt vytápím el. kotlem, takže jak vypnou proud, tak prostě nepoběží nic. Tak mě napadlo, jestli by se nedal koupit nějaký záložní zdroj, kterej by byl chopnej nějakou dobu napájet aspoň topení v teráriích.. Já se v těchhle věcech moc nevyznám, takže možná píšu úplnou kravinu a nic takovýho se ani nevyrábí..

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jednou v zime sem musel nechat v aute pres noc par viridisek vc. terarka... teplota v noci tenkrat u… poslední
Wirtual 20.09.2013 11:12
Wirtual

Jednou v zime sem musel nechat v aute pres noc par viridisek vc. terarka... teplota v noci tenkrat uz sla lehce pod nulu...
vyresil sem to tak, ze sem na vetev prilepil dva topne sacky reagujici na kyslik... a rano sem nasel obe hadice omotane pres sacek na vetvi a obe vypadali spokojene... sacek byl rano jeste zahraty a hadice taky... :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru