Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lak na terárium značky OBI

Koupila jsem lak na moje nové terárko.Lesklý i matný.Ale lesklý lak oproti matnému neobsahuje rozpouštědla a i přes slova prodavačky,že je vhodný na dětské hračky,ji nevěřím .Na obale to není nikde napsáno.Řekla,že je i odolný proti vodě-což také není nikde napsáno.Tak se na vás obracím s dotazem,jestli s tímto lakem máte zkušenosti a jestli ho můžu s klidným svědomím použít nebo ho mám vrátit.
Moc děkuji za připomínky
(foto na rajčeti)
nastenka

Předmět Autor Datum
Tak z těhle fotek pozná většina lidí prd. Chtělo by to vyfoti tak, aby šlo aspoň něco přečíst. Nemus…
Cadaverous 21.09.2013 17:17
Cadaverous
Kup obyčejný luxol nebo lazurol a vykašli se na nějaké směšné atesty.
Kytarista 21.09.2013 17:43
Kytarista
Na tom lesklém je totiž obrázek dřevěného houpacího koníka.To je jedno ale-je to moje nepozornost a… poslední
Barb. 21.09.2013 17:55
Barb.

Tak z těhle fotek pozná většina lidí prd. Chtělo by to vyfoti tak, aby šlo aspoň něco přečíst. Nemusí to tam být ani napsané. Někdy se to značí jen příslušným obrázkem. Ke každému výrobku musí být návod na použití, kde by tenhle problém měl být napsaný. I k laku. Většinou je vše napsané na obalu plechovky. To by nebylo taky špatné vyfotit. V krámu by Vám měli být také schopní dodat tzv "bezpečnostní list", kde je celý tento produkt popsaný do detailu. Pokud nemají, nesmějí prodávat. Zkuste se poptat nebo pohledat na internetu. ;-) Je mi jasné, že Vás zlákala asi cena, ale zrovna v OBI toho moc neušetříte. OBI je nejdražší z těhle supermarketů přes kutilství. Radši buahauz nebo hornbach... ;-)

PS: Proč něco kupujete, když tomu nevěříte? :-D

Na tom lesklém je totiž obrázek dřevěného houpacího koníka.To je jedno ale-je to moje nepozornost a zbrklá koupě.Ten matný je na bázi umělých pryskyřit,je odolný proti vlhkosti akorát obsahuje rozpouštědla.Ty mi asi rozpustí barvu,že?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru