Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rady ptáka L. -to snad ne!

Viděli jste dneska Rady ptáka loskutáka?? "Odborník" radil, jak zařídit terárko pro chamíka! Jedna větev, jeden tchynin jazyk, nerez miska na červy a JEDNO světlo! A měli hotovo. ::) Takže potom se neni co divit.... Já byla normálně v šoku.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak tady je odkaz na 3 díl loskutáka. Posuďte sami... ]:( BTW stavitel se jmenuje Pavel Révay. http…
Cadaverous 07.10.2013 22:50
Cadaverous
Já už jsem asi fakt deformovaná :-D Ale nepřijde mi to tak strašný - čekala bych něco horšího (asi o…
lacerta. 07.10.2013 23:37
lacerta.
Taky bych to čekala daleko horší, navíc tam ani žádné bludy řečené nebyly...on pan Revay je dost zku… poslední
Aurifer 08.10.2013 13:38
Aurifer

Já už jsem asi fakt deformovaná :-D Ale nepřijde mi to tak strašný - čekala bych něco horšího (asi otupělá místníma nádherama) - minimálně to má aspoň dva pruhy větrání a ne jeden, nenacpali tam lignocel, není tam vodopád a žebříček, ale normal větev, po který může i chvíli lézt.

Jasný, je průšvih, že je to předkládaný jako vzorový terárko pro cháma + tam chybí výhřev (i když pod videem je to psaný). Ale na to, že je to pořad na nově, se mi to nezdá až tak strašný. Asi si s postupujícím věkem uvědomuju, že hůř může být vždycky :-D

Taky bych to čekala daleko horší, navíc tam ani žádné bludy řečené nebyly...on pan Revay je dost zkušený terarista a blbosti neříká. Spíš bych řekla, že to bylo tak nějak na rychlo natočené a ještě blbě sestříhané (což není chyba pana Revaje), takže z toho prostě vznikla zase reportáž ala pták blábolák.

JInak doplnit to lokálním bodovým světlem a lineárkou na dosvícení, tak v tom ten cham může fungovat. Na rozdíl od často načančaných ubikací lahodících oku začínajícího chovatele, ale naprosto nesplňujících základní požadavky zvířete.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru