Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hromadný útěk cvrčků

:) Terarijni humor :D

ja uz utekly cvrcky ani moc neresim.. pocitam, ze kdyz bych se do toho fakt pustil a zacal sbirat vsechny cvrcky co mi lezou ruzne po byte, tak aspon pul litru vsech moznejch velikosti dam dohromady:D Ty lepovy pasti jsem kdysi zkousel, ale pochytal jsem spis jen nohy nebo jen maly cvrcky.. ty dospelaci se mi z toho lepidla vzdycky nejak vycukali..

Nakej cas doma mame Mainskou Myvali kocku a ta ten hmyz celkem uspesne vychytava ( bohuzel obcas chyti i nejaky nezadouci zvire )a taky mi jednou vysypala plastovej box s asi 2litrama dubii.. to bylo vyborny, cistil jsem svabum box a do toho si prisel kluk s holkou pro mladata chameleona, tak jsem ten box elegantne strcil k brachovi do pokoje na stul, kocku zavrel v predsini a venoval se tem lidem.. no a najednou rana.. kocka si odsunula soupacky do brachovyho pokoje a shodila ze stolu ten box se svabama.. neco tak hroznyho jsem nevidel.. vsude kam jsem se podival se to hemzilo dubiema, kocka obalena svabama, kluk nevericne zirajici, holka zelena, vriskajici... no nakonec jsme to s tim klukem lopatkama a smetackama z nejhorsiho dostali a kdyz odesli tak jsem jeste odstrkal nabytek (jeste, ze ho moc nemame) a dolovil ten zbytek...
Jindy tam byl zas kupec pro nakyho gekona a chtel videt samce auriculata.. jak jsme ho nahaneli po terarku, tak vystrelil jak camrda a jen co dopad na zem uz ho mela v hube kocka..

Takze kdyz se to veme kolem a kolem, tak ta kocka zas tak dobra neni.. :D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny