Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přehmat v prodeji P. cocincinus, aneb šílený kupující z Lípy

Ne že bych byl zastánce týrání zvířat a chovu agam schovaných za postelí dětmi tak, aby o nich nevěděli rodiče... Ale v základě uznávaných teorií včetně Darwina je nesmmysl, aby ze 30 mláďat přežilo 29 a všechny měly mladé. V domácím chovu se dělá obrovské množství zmetků, které je třeba vyhodit, nebo to pohřbí druh samotný.
(Známej při chovu chameleona jemenského má 4/4 neplodných samců co sehnal kvůli nepříbuznosti a víc než 50% úmrtnost mladých do jednoho roku. Po poradě s několika dalšími zjistili, že lidi serou na příbuznosti a dělaj imbecili, cca jako kdyby lidi prcali 4 měsíci jen mezi sourozencema.)

V podstatě o chovu v zajetí jsou 2 základní protichůdné myšlenky a dokud si daný chovatel mezi nimi nenajde tu svou zlatou střední cestu, budou třecí plochy jako v tomto vlákně. Nelze prostě odchovávat 100% mláďat a už vůbec ne zajistit, že ze 100% mláďat se 100% dále rozmnoží a budou žít šťastně až do smrti, která nastane až 10 let za hranicí běžné životnosti. Smrt k tomu prostě patří. Stejně jako každej obrečel prvního křečka hore koly obrečí agamu nebo cokoliv jinýho. Ale časem to začne brát tak, jak to je.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny