Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Animals holding

Stránky vypadají velmi pěkně, popisky k chovu, výskytu apod... Vypadají dobře. Ale vzhledem k počtu druhů a množství zvířat bych samozřejmě spíše volil koupi od chovatele. Nabízený zvířata jsou zpravidla dobrý jedině na kšeft, standartní problémy s adaptací, parazity, nemocemi, stresem. Za nabízené ceny je možné kupovat přímo od chovatelů, šel bych spíše touto cestou.

Jediný problém mne napadá trošku v dopravě, ale to by bylo asi natolik zásadní, že chápu špatně legislativu, ale to zde určitě rozebere někdo kompetentnější. Mám za to, že většinu nabízených zvířat nelze zaslat uvedeným způsobem, ale nejsem si jistý.

Způsob dopravy a způsob platby
Přepravu uskutečňujeme prostřednictvím služby Kurýr provozovanou společností České dráhy, a.s., vždy formou dobírky nebo prostřednictvím rozvozu, vždy formou platby hotově
Kurýr :Pro úspěšné doručení zásilky je nutné zadat v objednávce telefonní kontakt, nejlépe mobilní, a stanici určení. Zda Vaše město je stanicí určení a nebo kde je nejbližší pro Vás stanice určení, zjistíte na internetové adrese: http://www.cd.cz/index.php?action=section&id=29655

Poté, co zásilka dorazí do stanice určení Vás pracovníci drah budou bezprostředně telefonicky informovat.

Doba přepravy Kurýrem je závislá na vzdálenosti a návaznosti spojení. Trvá zpravidla 1 až 2 dny.

Cena kurýrní služby je k 1.1.2011 stanovena ve výši Kč 210Kč (cena s DPH) a jako taková Vám bude vyúčtována a připočtena k hodnotě Vámi vybraného zboží. V závislosti na počasí a druhu zvířete Vám bude započtena také např. přepravka za 140Kč (cena s DPH), do níž se balí převážně hlodavci a malí savci, termobox pro zvířata za 150Kč (cena s DPH), termobox pro ryby 200Kč (cena s DPH) nebo ohřevný sáček za 40Kč (cena s DPH). O konečné částce Vás budeme informovat prostřednictvím e-mailu.

Rozvoz : Rozvozová služba slouží především pro maloobchodní prodejny. Rozvoz se uskutečňuje 1x za 14 dní vždy po předchozí telefonické domluvě s konkrétním rozvozcem, který Vám určí termín dodání.

U objednávek nad 10.000,- kč je dopravné zdarma. Při nižším odběru zboží v místě, které leží na trase či v blízkosti trasy rozvozu se účtuje dopravné ve výši 150,- Kč.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny