Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kdo je, prosím, ifauna.wbs.cz ?

Pěknej večer,
předem chci upoznornit, že zde nehodlám prudit a v žádném případě nechci zakládat vlákno, ve kterém by došlo na pomluvy a urážení, tak prosím, zdržte se všeho mimo téma. A teď k věci.
Už delší dobou narážím v inzercích na inzeráty od www.ifauna.wbs.cz na nejrůznější mutační regiusky a nejen je. Jelikož jsem se na zde již zmíněném webu dočetl, že dováží zvířata od zahraničních chovatelů, zcela zdarma a ještě jsou ochotni je dovézt i částečně po republice, tak mi zajímá, jestli s touto "firmou" máte nějaké zkušenosti, a jestli se nejedná o nějakou šmelinu? Samozřejmě slovem šmelina nechci nikoho pomlouvat a vynášet soudy bez zkušeností, ale nevím, jak jinak to nazvat.
Děkuji za odpovědi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Také jsem spokojeným zákazníkem DM.boa. Zvířata pěkná a komunikace super. Při předání ochotně poskyt… poslední
Oxygen 07.01.2014 19:33
Oxygen

Také jsem spokojeným zákazníkem DM.boa. Zvířata pěkná a komunikace super. Při předání ochotně poskytli nějaké ty rady z jejich chovu.
Ale ta nekousavoust... Už jsem byl párkrát orazítkován. Jeden čas zvonila samice na šoupačky jen jsem otevřel dveře do místnosti.
Záleží to ale asi na jedinci. Na mě udělali dobrý dojem a do kšeftu s nimi bych šel znovu. I když jak někteří píší mají trochu jinou prezentaci chovu i podání inzerátů. Ale tuto se tady párkrát probíralo. Pokud to někomu vadí nemusí jejich stránky a inzerci sjíždět.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru