Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SOČ - pomoc s výběrem tématu

Dobrý den,
jsem student gymnázia a již více než 5 let je mou velkou zálibou teraristika (herpetologie). I nadále bych se tomuto oboru chtěl věnovat, jak studiem na vysoké škole tak domácím chovem některých oblíbenců.
Tera poradnu pročítám denně, ale nevím jestli zde mohu položit tuto otázku, zda mě s ní nevyhodíte, ale zkusím to.

Rozhodl jsem se zkusit vytvořit práci v SOČ (http://www.soc.cz/) a chtěl bych Vás zkušenější poprosit o pomoc - jaké zvolit téma.
Troufám si říct, že mám poměrně přehled o chovaných druzích a základních věcech z teraristiky i biologie těchto zvířat, ale nevím jaké problematice by bylo nejlepší se věnovat. Proto se obracím na Vás, protože vím, že máte mnozí opravdu velký rozhled v různých oblastech. Mým cílem je vypracovat co nejlepší práci a dozvědět se něco víc. Nejlépe oceněné práce jsou samozřejmě ty, které mají přínos i pro širší okruh lidí, např. publikují se pak v časopisech, na odborných webech apod.

První mě napadlo zjišťování jedovatosti heterodona (Heterodon nasicus), protože vím, že zde byly různé dohady, ale nevím jestli je v tuto dobu ještě něco k zjišťování, myslím tím např. zjišťování letální dávky u myší, ropuch apod. Ale předem říkám, možná je to blbost, proto se obracím na Vás. Nebráním se ani pořízení nějakého druhu za cílem zkoumání(jedovatí - myslím tím silněji, i když mě fascinují tak mi doma zatím neprojdou, jedině mám možnost u známého, který něco z jedáků chová - N.kauthia, C.vegrandis, V.ammodytes).

Snad jsem to napsal alespoň trochu srozumitelně.
Předem Vám děkuji za pomoc, budu rád za každý návrh a radu.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny