Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Software na evidenci chovu terarijních zvířat

prozehnal:
osobně bych to viděl asi tak, že při přidání položky do krmiva bych zvolil jestli chci kus, dcl, litr, gram, kilo atd a z takhle nabytého množství by se postupně odepisovalo. Při zapsání krmiva by samozřejmě mohla být cena, která by se započítala do financí. Za sebe můžu říct, že je pro mě jednodušší zadat šváby v litrech, ale na druhou stranu si dokážu představit někoho, kdo má doma dvě zvířata a stačí mu 50 švábů na 2 týdny. Postupně bude odepisovat a až bude na nastaveném minimálním limitu (např 10 kusů) tak ho systém upozorní na docházející zásoby.

lajna:
já třeba před x lety něco podobného hledal ,ale nic mě nenadchlo tak jak jsem si představoval. Nakonec mi stačil google kalendář, kde jsem měl opakovaní na pravidelné činnosti. Nemusíš tam zadávat vše, ale věřím že kdo si potrpí na statistikách apod tak se to u něj chytí. Mě se to líbí, páč v tom množství co doma mám, jsem si musel v krmení apod udělat určity systém, tak aby mě péče o zvířata zabrala cca hodinu denně, max 3 o víkendu a povedlo se. Věřím, že pokud si člověk podhcytí nastavení chovaria, tak to bude užitečná pomůcka.*
Odstraňování trusu a čerstvou vodu považuji za denní rutinu, ale takové leštění skel, vybírání ooték, čitění krmných hlodavců, vlhčení zvířat se sušších oblastí atd je činnost co opakuji jednou za několik dní a líbí se mi, že mě něco upozorní že bych to měl udělat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny