Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Software na evidenci chovu terarijních zvířat

Zdravím,
docela dobrý příspěvek o kterém už od začátku také přemýšlím. Co jsem si zjišťoval, tak já (jako provozovatel) žádným způsobem nezodpovídám za obsah co si tam zadáte. Je to stejné jako u emailové schránky jen pro vás bezpečnější s tím, že já nikam neukládám informace z jaké IP adresy se kdo připojuje, neznám ani vaše heslo (ukládám jej v zakódované podobě, která není zpětně dekódovatelná).

Ohledně identifikace chovatelů - proto jsem minimalizoval množství údajů při registraci - telefon není povinný a adresa je dána jen státem. Jméno slouží jen k rozlišení uživatelů - můžete si tam napsat co chcete. Jediný údaj, který je pro vás rizikem může být emailová adresa - tu si můžete vytvořit pro registraci fiktivní, když o to budete stát. Navíc v blízké době tam dám zaškrtávátko, kterým je vypnete pro zobrazení na profilové stránce.

Jinak abych se vyjádřil k autorovi programu (tzn. k mé osobě) - abyste si nemysleli, že jsem nějaký státní špion nebo práskač, tak se můžete mrknout na osobní stránky - můj profil: http://www.horyzdalky.cz/nas-tym/ . Snad jsem si tím získal trochu důvěry. Navíc nedělám to ani za účelem zisku - čas s tím trávím protože mě baví oboje - jak programování, tak teraristika. Proč tedy placený účet? Protože holý provoz stojí cca 150,-/měsíčně, tak jen aby se splatilo toto a vydrželo nám to na pořád...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny