Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Software na evidenci chovu terarijních zvířat

V podstatě se zeptám jinak, jak je zabezpečeno, aby se k datům nikdo nedostal a tím myslím ani administrátor? Předpokládám, že jsou data stejně jen surově cpána do DB, takže vlastně veřejně přístupná (ikdyž ne běžně viditelná). Ono totiž nepublikovat podobná data veřejně je alfou a omegou klidného chovatelského života, navíc co se odchovů týče, je tam i jisté know-how a u vzácnějších zvířat se o to málokdo chce podělit. ;-)

Podobný plán jsem měl tak před 10 lety, nakonec jsem od toho upustil, byť to bylo ve stadiu, kdy už jsem tam cpal vlastní data. Protože jsem se nedokázal odtrhnout od čárání po sklech, nástěnce a do notýsků :-). Data mám tam, kde jsou potřebuju - u zvířat, trvale na očích. Měsíce zpět dohledatelné za pár sekund. Záznam do PC neuvěřitelně zdržoval, hledání dat samozřejmě taky, nakonec to vedlo k tomu, že mi spousta záznamů z PC období chyběla.

Nechci ti brát nadšení pro práci, ale ta offline app. do mobilu by byla pro mnohé zkousnutelnější varianta, než mít data někde v luftu. Mne osobně by vadilo i to ťukání do mobilu a to jsem mladej a technicky založenej člověk :-).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny