Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Software na evidenci chovu terarijních zvířat

Je to zabezpečeno stejným způsobem jako třeba u emailů - data jsou samozřejmě v databázi(ono by to ale ani jinak dnes už "nešlo") a - jak píšete - "vlastně veřejně přístupná" opravdu nejsou. Přístup je hlídán na úrovni serveru ne jen prezentace dat.

Je to stejné jako u jiných informačních systémů, které se dnes již příšu na web platformě i když by si před několika lety nikdo nepřipustil, že to jde jinak, než mít data na serveru uvnitř firmy. V dnešní době už i velké firmy s obraty v milionech používají IS (informační systém) v cloudu. Přínáší to, jednoduše, více výhod než problémů...

Každopádně pokud si chcete část svého chovu, z libovolného důvodu, absolutně skrýt, tak ho tam nezadávejte:) Uvedu jiný příklad. Představte si, že si od někoho chcete koupit nové zvíře, takto se můžete mrknout jestli a jak bylo nemocné, krmené, zimované a i podle tohoto si ho můžete vybrat z desítek jiných. Navíc si budete moci v mém programu po fyzickém zakoupení takové zvíře "převzít" od chovatele (když vám to umožní) a tím, bez jakéhokoliv zadávání dat, získáte jeho hostorii a budete v ní moci pokračovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny