Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prodej zvířete a jeho následné úmrtí

Berte to tak, že pokud je zvíře v nepořádku, tak jako prodejce na něj jste povinnej držet záruku, během který ho kupující může vrátit.
Bude to sice komplikace, ale to je i pro toho kupujícího. Vy si navíc můžete ušetřit i komplikace větší. V případě, že ten chamík exne, kupující ho dá na pitvu, která třeba zjistí, že důvod úhynu nesouvisí s převozem a chov. podmínkama, ale třeba že měl chameleon parazity, případně nějakou nemoc, budete platit i tu pitvu. Navíc Vás ten kupující může všude pomlouvat, atd...
Prostě, pokud si jsem jistej, že to zvíře bylo fakt v pořádku, tak ho klidně vezmu zpět a vrátím prachy. A všichni budou spokojení. Protože za týden by ho nikdo neodrovnal ani v tý krabici od bot.
Že neznám okolnosti? Vycházím z toho, co tu píšete Vy. Nemůžu za to, že z Vás všechno leze jak z chlupatý deky. Když chcete nějak poradit, musíte k tomu dát všechny potřebný informace a hlavně pravdivý. Ne pak v dalších příspěvcích vyvracet svá původní tvrzení a různě je upravovat.
Tady bych asi souhlasil se strastavem, že byste si měl zamést před vlastním prahem. A spíš doufejte, že rodiče toho nezletilýho kupce nedaj ten výchovnej pohlavek Vám :-).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny