Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem krajta královská - hloupá chyba

Dobrý den, všichni přátelé hadů:-)
Taky se vám už někdy stalo, že jste byli dva dny pryč a hadovi se v teráriu nesvítilo (prasklá žárovka) nebo že se mu svítilo celou noc?
Včera jsem přišla domů ve 12 v noci a regiusce svítila žárovka! Tak jsem se podívala na spínačky, na které mám světlo napojené a ejhle! Došlo mi, že si moji raubíři hráli s posouvacím čudlíkem a změnili to z osvětlení na dobu určenou spínacími hodinami na celodenní chod. Samozřejmě můj milý si toho po odchodu s dětmi nevšiml ]:( Celkem se hadovi svítilo v noci jenom jednou a tu další noc jen do půlnoci, než jsem si toho všimla. Můj dotaz zní: nemohlo mu to nějak ublížit? Nepoškodí to svlek? Můžu něco udělat, aby nebyl v takovém stresu, když ho vracím zpátky do terária? Chudák, je mi ho opravdu líto! Ale moje blbost - děti a hadi, to je kombinace, kterou si příště raději sama pohlídám... Za rady předem děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli je ve stresu, když ho vracíš do terka, tak bude asi chyba někde jinde než ve světle... nový
Nessy 13.03.2014 11:21
Nessy
Jak píše Uro. Je jí to úplně jedno :-) Taky se mi občas stávalo, že při zapínání praskla žárovka a v… poslední
Zdoter 13.03.2014 17:01
Zdoter

Jak píše Uro. Je jí to úplně jedno :-) Taky se mi občas stávalo, že při zapínání praskla žárovka a vyhodilo to pojistky a celý den to nesvítilo a vždycky v klidu.
A moje oblíbená rada ke zmírnění stresu při vracení hada do terárka? Nevyndávej ho ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru