Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výstava hadů na Stanici přírodovědců v Praze na Smíchově

V neděli 30. platí stejná otvíračka, jak je na plakátu??
Melo by to tak byt.

Kazdopadne - po opakujicich se dotazech na to, jak se na stanici nejlepe dostat jsem se rozhodla vytvorit planek, ktery je snad dostatecne nazorny, ac graficky velmi neumely.

Cesta 1 - od tramvajove zastavky Andel (pozor, jsou dve, jedna je primo naproti centru novy smichov, druha je za rohem u obchodniho domu, ktery zaroven navazuje na stanici metra) vejdete primo do nitra cetra novy smichov, pujdete porad rovne az na konec arealu, kde jsou mezi kavarnou a obchodem Marks and Spencer soupaci dvere. Temi projdete a ocitnete se u přechodu. Přejdete na druhou stranu ulice, a okolo kontejneru na trideny odpad projdete do aleje, na jejimz zacatku bude na asfaltu zbytek namalovaneho krokodyla a kontejner na sber satstva. Alej konci schody, po kterych se dostanete nahoru primo k brance stanice. Hned u branky je voliera s klokany rudokrkymi, za volierou je pak recepce u klokana. TAm jsou ke koupi/k vyzvednuti vstupenky, vystava samotna je v nove drevene budove v hlavnim sale, ke skleniku se stalymi expozicemi se dostanete po sipkach.

Cesta 2 - od autobusove zastavky Kobrova (bus c. 176) projdete otevrenou modrou plechovou branou naproti prechodu pro chodce do "uzemi nikoho", pujdete porad rovne podel zeleneho plotu az k brance, kudy projdete a jste uvnitr stanice.

Cesta 3 - od metra vyjdete k prosklenym budovam, zajdete kolem kavarny Paul za roh, kde uvidite vstup do centra novy smichov. Dal uz je ceste stejna jako pri vyuziti trasy 1.

Doufam, ze jsem to popsala srozumitelne, a ze nikdo nezabloudi :-).


http://www.jpeg.cz/images/2014/03/26/fSegp.jpg

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny