Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výstava hadů na Stanici přírodovědců v Praze na Smíchově

Bohuzel - sklenik - tak jak se postavil, stoji vicemene s mensimi opravami dodnes. Jestli si pamatuji dobre, v planu byla stavba druhe etapy novych budov, ktera ale byla kvuli financim odpiskana.

po estetické stránce už to není to pravé a některá terária podle mě také nejsou zařízená šťastně
Bohuzel - stanice funguje s tim co ma. I proto se treba moc neporizuji nova zvirata, a ano, nektera jsou tam plonkova a tim padem spise na doziti. To plati treba i pro ty varany, kteri jsou mimochodem take ze stanicniho odchovu ve stejnych terariich, v jakych je muzete videt i dnes, nebo pro ty zminene anolise, kteri vypadaji tak jak vypadaji treba i proto, ze to jsou stara zvirata vicemene na doziti.
I presto je tam hromada zvirat, ktera se uspesne mnozi i ted. Salamounsti scinkove, zminene kajmanky, zelvy pardali, krajty a uzovky, bazilisci rodu Laemanctus, nekolik druhu zab, kosmani....
Škoda, že není vyvíjena nějaká iniciativa na záchranu, nebo nějakou přestavbu stanice na Smíchově.
Takova iniciativa zrejme bude casem potreba. Ve zktratce - pozemek pod sklenikem uz nevlastní mesto a vecne bremeno, ktere se vztahovalo na sklenik koncilo roku 2012. Jakmile se developer rozhodne, ze na misto skleniku postavi dalsi luxusni rezidenci, bude definitivne po skleniku, a pokud se nestane zazrak, tak mozna i po zviratech, a treba i po samotne stanici. :-(.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny