Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zase genetika - děkuji

Co vznikne křížením boa Jungle salmon poss.supersalmon 66% hetero anery x anery poss. jungle ?
Jen ještě jak si to vysvětlit - že Jungle salmon je vlastně "možný supersalmon"? Nebo že anery je "možná jungle
Já to pochopil tak, že se jedná o salmona, možný supersalmon (to se potvrdí množením, jestli bude salmon nebo supersalmon) a 66% možnost heteroanery, otázkou je, jak vznikl, jestli mu nebyl jen vylepšen profil...
Každopádně salmon je jistej a pokud se bude křížit anery, tak vyleze polovina doublehetero na GHOST (salmon, het. anery) a polovina hetero na anery (samozřejmě statisticky,skutečnost může být jiná).
Když bude pokud by byl ten salmon hetero na anery, tak by z toho statisticky mohlo vylízt čtvrtina GHOSTů, čtvrtina doublehetero na GHOST, čtvrtina salmonů a čtvrtina hetero na anery.
Jungle do toho ani nebudu počítat, protože si nejsem jistej dědičností, ale pokud je to recesivní přenos, tak budou všichni hetero na jungle a pokud by ten anerák byl hetero na jungle, tak by tam bylo cca půl jungle a půl hetero na jungle napříč všema těma formama.
Pokud je kodominantní, tak záleží o jakej typ kodominance se jedná, ale buď půlka by byla jungle a půlka ne a nebo by to bylo různě intenzivně jungle od nejvíc jungela až po skoro žádnýho jungela.
Ale jak říkám netuším jak přesně funguje dědivost jungle kresby, to bych se musel juknout na nějaký stránky barvičkářů.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny