Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Terária Brno - potřebuji pomoc.

Dobrý den,

mám na Vás menší prosbu. Již delší dobu sháním terárium a procházel sem i mnoho diskuzí, ale nikdy jsem se nedočetl jasné odpovědi nebo jsem tam nenašel co jsem potřeboval. Proto budu rád za každý odkaz a kontakt. Abych to trošku přiblížil.

Nahrál jsem soubor klasického terária, jenže co mě na tom vadí, rozměry nabízených firem jsou super, ale vadí mě ta přední mřížka nad otvíráním a navíc potřebuji aby bylo alespoň od dna terária po otvírání 10 - 12 cm a potom až otvírání. Mám to pro zlatohlávky. Samozřejmě bych uvítal i rozumnou cenu.

Nejlépe by mi vyhovovalo Brno.. Budu rád za každý tip, odkaz či kontakt.

Předem Vám děkuji. :)

Předmět Autor Datum
Já bych doporučil si pročíst poradnu, pomocí vyhledávače, napsat tam terária nebo nějaké podobné hes…
Mickey8D 08.07.2014 16:45
Mickey8D
To jsem zadával bohužel se většina těchto témat ohledně Brna zvrhla na diskuzi s problémem jednoho v…
MartinNeje 08.07.2014 16:56
MartinNeje
V Brne je burza, ne? Tak bud pres stránky burzy zkontaktovat někoho z výrobců, nebo si tam zajit a s… poslední
solidus 08.07.2014 17:23
solidus

Já bych doporučil si pročíst poradnu, pomocí vyhledávače, napsat tam terária nebo nějaké podobné heslo. Nebo pokud máte představu jak by terárium mělo vypadat, sestavte si ho sám, zvládne to opravdu každý, na googlu je milion návodů na stavbu osb terária nebo slepení skleněnéno terária atd. Místní diskutéři, rádci atd. tu nevidí rádi diskuse týkající se dodavatelů a výrobců terárií. Po přečtení všech předchozích vláken na toto téma se jim moc nedivím :). Jak říkám, projet teraporadnu a budete mít jasno co a jak :).

To jsem zadával bohužel se většina těchto témat ohledně Brna zvrhla na diskuzi s problémem jednoho výrobce, takže jsem vlastně nic moc nezjistil.. S tím sestavením jsem už trošku přemýšlel, ale možná to bude lenost co mě táhne rovnou k vyrobenému :), ale přiznám nasadil jste mi tím brouka do hlavy... Takže možná zkusím tu možnost s výrobou a mrknu na google. Děkuji za odpověď :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru