Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krajta se chová jako bláznen.

Na jednu stranu máte pravdu, na druhou mi to připomíná toho idiota z Ameriky, co se soudil tuším s MC´Donalds, když se opařil kávou, co si koupil, že na ní nebylo napsáno, že je horká. Prostě to k tomu patří, jako k tomu boxerovi placatý čumák. Když si koupím boxera, co placatý čumák nemá, tak to prostě není boxer.. Řešit to pak jako nějakou skrytou vadu je zkrátka hloupost.

Ono fakt nezbývá, než pořád plakat a vzpomínat na staré časy, kdy nebyl inernet, lezlo se po knihovnách, protože se první studovalo a pak se pořizovalo, nebo to šlo nějak ruku v ruce (když se něco doneslo o čem jsem netušil, zvesela jsem mazal zjišťovat co a jak, aby se to mělo dobře). Dneska se kouká co je to na stole barevnýho, pak ideálně koupit to co nejlevněji a doma to někam vrznout a když se najde čas mezi zábavou a prací, nebo zábavou a zábavou, tak se mrkneme, co jsme si to vlastně donesli. A nebo ani to ne a pak se divíme, že se nám to doma nějak divně svíjí...a pak začneme zjišťovat. Sorry, za tohle nemůže prodejce.

PS: se spidery jsem zažil jinou příhodu a ta byla oprávněně podvodná a to když jeden nejmenovaný nabízel hetero na spider. Tomu říkám podraz a podvod a je to na přesdržku. To co tu probíráme ovšem není chybou prodejce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny