Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Byly časy kdy byl lepší Terrabazar, na Exotice se tuším nesměly nabízet jedovatý, jestli mě paměť ne… nový
naden 04.12.2014 11:33
naden
Pro tvé účely asi exotika. Nicméně netuším, kolik kytek sháníš a jaké. Na Pankráci kytky byly, výběr… nový
MiP 04.12.2014 12:29
MiP
Na Terrabazaru speciální místnost na jedovaté hady, skoro nulové fronty a po všech stránkách takové… poslední
Afričan jinde 04.12.2014 13:51
Afričan jinde

Byly časy kdy byl lepší Terrabazar, na Exotice se tuším nesměly nabízet jedovatý, jestli mě paměť neklame, ale časem se to nějak překlopilo a teď frčí hlavně Holešovice. Na oboje se mi nechce jezdit, dvakrát za měsíc bejt v Praze mě nebaví, mám jí po krk i jednou za dva až tři měsíce...:-) Takže za mě určitě Exotika - výběr čehokoliv, lidi, pokec, atd.

Pro tvé účely asi exotika. Nicméně netuším, kolik kytek sháníš a jaké. Na Pankráci kytky byly, výběr omezený. Prostředí příjemné, dostatek kyslíku, děti jsem vypustil a nebál se, že budou ušlapaný. Doufám, že se pankrácký terrabazar ujme, pro mně je to rozhodně zajímavá alternativa.

Na Terrabazaru speciální místnost na jedovaté hady, skoro nulové fronty a po všech stránkách takové osobnější. Já už na burzy chodím jen pro krmení, něco omrknout, kafe, cigárko a pokecat... a na to je Terrabazar jednoznačně lepší. Pokud tam přijde maminka s dětmi, nemusí se bát, že by je tam někdo na rozdíl od Exotiky ušlapal (trochu přeháním - ale ne moc) a užovku, krajtu či hroznýška si tam pořídí klidně taky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru