Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Terárium pro felsumky

Ahojky, budu zřizovat terárko pro Felsumy robertmertensi. Zároveň bych toto terárko chtěla udělat jako okrasné, tudíž pozadí, různé větve a kytky.
Dotaz směřuju k tomu, jestli ty větve je třeba něčím naipregnovat, když tam bude vlhkost? Na dno budu dávat zeminu, abych mohla nasadit kytky a bude tam i pařez co jsem donesla z lesa, nebude mi to plesnivět? Větve i pařez jsem celé obrousila do hladka, už je mam delší dobu tak taky uschly.
Jinak co se týká kytek. Je nějáká kytka co vypadá jako tráva, co by se mohla dát na dno?
Děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dekuji za odpovedi,jeste dotaz,jake pouzivate uvb a jak vysoko?Musi byt kryte,treba v kvetinaci? Vyh…
rlynka 22.12.2014 19:00
rlynka
Ideální je tato kompaktní zářivka http://www.robimaus.cz/cs/kompaktni-uv-zarivky/621 -zarivka-repti-… poslední
VilemC 22.12.2014 21:51
VilemC

Ideální je tato kompaktní zářivka http://www.robimaus.cz/cs/kompaktni-uv-zarivky/621 -zarivka-repti-glo-50-13w-kompaktni-1556122186.htm l. Krytá být nemusí, měla by být umístěná tak, aby pod ní byl bambus nebo větev ve vzdálenosti cca 7-10cm. Ideální je připevnit zářivku ke stropu a pod ní naštělovat větve a bambus tak, aby se mohly phelsumy vyhřívat. Teploměr stačí naprosto obyčejný spíše pro vaší orientaci http://www.robimaus.cz/cs/teplomery-a-vlhkomery/55 5-teplomer-liquid-crystal-exo-terra-1556122455.htm l. Vlhkoměr nekupovat, koupě kvalitního se vám nevyplatí a to co se prodává v obchodech snad téměř nikdy neukazuje reálné hodnoty, takže je to stejně k ničemu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru