Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s kůží u nové krajty

ona se ani nepokusila ujistit se, že bude hadovi u mě dobře
Tohle vás po X prodaných mláďatech přejde. Stejně nemáte možnost jak ověřit že to, co vám kupující řekne je pravda a už vůbec ne pořád sledovat, jestli se náhodou jedno z prodaných mláďat nemá špatně. To je po prodeji starost kupujícího.

a když jsem se zeptala, jestli se můžu ozvat, kdybych něco potřebovala tak se tvářila, že tohle vůbec nečekala.
Proč jste se nedomluvily předem co od toho čekáte? Proč jste si hada nevytáhla z krabičky a neprohlédla? Jen řečnické otázky. Já vím, nebyl čas...

Had se nejdřív tvářil, že neví, co se po něm chce, ale nakonec ji zabil. Zkoušel, jak jí do sebe dostat bez mála hodinu - až pak mu došlo, že musí přes čumák a i to se mu povedlo až na třetí pokus. Z toho jsem také neměla nejlepší pocit.
To nic neznamená. Podstatné je, že sám žere.

A když jsem si ho při krmení pořádně pohlídla, uvědomila jsem si, že má po těle sem tam jakési bílé...něco - u člověka bych to přirovnala k tomu, když má někdo na loktech tu ztvrdlou bílou kůži, tak taky nevím, co to má být. A taky mi příjde, že se hadík dost odírá o ostré hrany kamenů a větviček, ale nevím, jestli jsem si to jen nevsugerovala.
Možná zbytky svlečky, bez vložené fotky to nikdo nepozná.

80x40x40 (až bude větší dostane větší terárko, nebojte), cca 25-27 stupňů, vlhkost mezi 50% a 70%
Krajta by měla mít možnost se lokálně vyhřát alespoň na 30-32 °C. Stejně tak i nějaký výrazně vlhčejší kout nebo úkryt, zvlášt pokud je teď nedosvlečená.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny