Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem humánní způsob zabíjení křečků

Co konkrétně se mi příčí těžko popsat...určitě bych myš nezabila a asi ani nedala ,,svojí" myš zabít, prostě je mám ráda. Ze školy je beru, pač vím, že se tam doteď měli dobře a byli dobře krmený. Šťastná z toho nejsem, ale když už sem si pořídila želváky, musím se k tomu hold postavit. ( nejlíp cestou nejmenšího odporu)
Uvažovala jsem nad nákupem většího počtu zamražených myší, ale to ze školy nejde a nechci je brát od někoho, koho vůbec neznám (nevím čím ty myši krmil, jestli tam nedává mrazit myši který z nějakýho důvodu chcíply atd.), jasně - kajmanka je popelnice a skousne ledasco, ale já je nemám jako ,,odpaďák" a chci aby měli co nejlepší stravu. Což by vyřešil domácí chov něčěho. Neříkám, že si nevypěstuju citlivost i ke křečkům - nezkoušela jsem to, tak nemůžu soudit, ale snad ne...přeci jenom už k nim budu přistupovat od začátku jako ke krmení (navíc kdykoli sem v minulosti přišla do kontaktu s křečkem tak mi skončil někde zakousnutej - nejlíp pod nehtem, což mi moc sympatický nepřišlo :-) ) Takže asi tak.
Můžete mi ještě trochu konkrétněji popsat postup s tím ,,sodovkovačam"? Ten bych mohla koupit (případně který) a zní to celkem přijatelně. Díky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny