Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Python sebae albino -existují už odchovaná mláďata?

No s tou definicí heterozního efektu bych až tak nesouhlasil, ale to není v tomhle tématu tak důležité. Navíc srovnávat křížence savců a plazů nelze. U ligerů, tigonů, leoponů, jagulepů a dalších jsou vždy plodné samice, samci nikdy, resp. nikdy se nepovedlo po žádném samci odchovat potomky, zatímco samice může být klidně pětinásobný hybrid a plodná je vždy. U krajt jsem na takové informace nenarazil nikdy vyjma určitých poznámek stran plodnosti carponder, které jak se zdá byly v řadě případů jen tehdejším "obchodním trikem", v jiném případě mohly být důsledkem použití určité formy Ch.viridis, jelikož jsou známé F2 generace carponder a to jak mezi sebou, tak s výchozími rodičovskými druhy.
Určitě nehrozí dosáhnout křížením dvou druhů krajt nebo hroznýšů větších jedinců. Maximálně někde na AnimalPlanet, nebo NG jsou schopni vyplodit obdobnou úvahu (dokonce mám pocit, že jsem obdobnou blbost na jednom z programů viděl). Ani kříženci anakond nedosahují větších velikostí, než umožňuje genetika rodičů (v tomto případě většího druhu E.murinus). Burmballs taky brzí geny regin a byť jsou tmavky oproti nim mnohametrové, kupříkladu nejstarší kus (tuším z roku 2007) měřil v pěti letech cca 240cm a vážil kolem 6kg. O žádných větších nevím. Ligeři jsou v tomhle výjimkou (větší než rodiče u savců nejsou ani zebroidi, zeslové, muly, caravalové, cattalo a desítky dalších běžných kříženců).
Jinak k těm reticulátkám na Floridě - ona ta Florida na tom není tak špatně ani s tmavkami, je to celé nafouknuté a tmavky samy tam mají některá období co dělat, aby to přežily (zejména kusy nad dva metry).
Jak jsou prodejní kříženci? Nikdo v téhle zemi je co vím neudělal, tak tu asi nikdo nezprostředkuje takovou informaci. Zda se kříží v přírodě? Kdysi jsem zachytil informaci, kdy se tvrdilo, že jeden bateater byl chycen v přírodě, ale tuším, že Anakonda tu k tomu uváděl upřesnění, že se také nejednalo o pravdivou informaci. Snad mě doplní.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny