Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno chameleon jemenský - příjem vody

Tak jo. Tohle je poradna pokud se nemýlím. A pořád se jedná o blbé zvíře. Takže pokud má něco zažité, tak proč to měnit? Když si chameleona naučíš chytat potravu z terária "na volno" a potom mu tam nacpeš krmítko, tak si nemyslím, že z něj jen tak hned začne žrát.

Takže pani chytrá, jde mi o to, že jsem chtěl vědět dávkování přesně z toho důvodu, abych mu neublížil. Takže jestli nehodláš poradit, tak slušně řečeno jdi do (cenzurováno) (cejna), protože chytráky jako ty opravdu miluji. Jak jsem řekl, nejsem odborník na chov, takže jsem chtěl rady a ne plácání po hlavě a kecy typu ty jsi ale blbeček.

Rozumím tomu, že je to nebezpečné, ale když svého chameleona vidím pít jednou za měsíc, je mi to dost divné. Navíc, když jemeňáci žijí v pobřežních oblastech, kde je díky moři relativní vlhkost průměrně okolo 75% a přeháňky díky přímořskému ovzduší také nebudou asi výjimkou. Neříkám, že tam chčije každý den, ale jednou za měsíc už vůbec ne.

Jak jsem řekl, chtěl jsem poradit, co s chamíkem, když se sám nenapije. Pokud si myslíš, že nakonec sám začne pít z listů, oukej. Měl jsem strach, proto to řeším. Nic nepřeháním, nic nepomíjím.

Pokud na poradně chcete působit i nadále, chovejte se slušně a ne jako hovado. V opačném případě Vám bude udělen BAN. (cejna) (cejna)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny