Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký ještěr je vhodný pro úplného začátečníka?

No... Mně přijde že čím menší to stvoření je, tím je rychlejší :-D. Nedokážu si představit chytat Lygodactyla v teráriu a pak ho ještě udržet na ruce.. Pagekon, nevím. Když jsem si ho pořizoval, tak jsem se těšil jak ho budu mít na ruce. Je to docela blbost. Jsou rychlí, možná že to dělá jen ten můj, ale při jakékoliv manipulaci v teráriu se hned schovává. Někdy stačí jen projít kolem. Zatím ho mám doma jen 2 měsíce, tak doufám že si zvykne. Ocas si myslím že nepustí, jak psal Frenklin, potřebuje ho.

Pořád se budu opakovat. Ještěři a plazi celkově nejsou ma tahání. Je to čistě zvíře na koukání. Proto jestli chcete něco na braní do rukou, tak se nemusíte ptát na poradně. Stejně nic nenajdete. Hold to je povaha těch ještěrů no... Jestli chceš něco na koukání a kochání, seš tu správně :-D Pagekoni jsou úžasná stvoření :-) a i když jsou noční, tak se vyplatí ponocovat a sledovat jejich kreace.

Edit: pořád se ptáš a ptáš na nové věci, navíc na většinu tvých otázek vím odpověd, a proč? Používám tenhle kouzelný odkaz: https://www.google.cz kde mám načteno :-) zkus to také někdy. Rozhodně to neuškodí, být o trochu moudřejší.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny