Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama vousatá - boule na krku

Zdravím,
zhruba před dvěma dny se naší agamě objevila na krku malá boule viz.obrázky. Stará je 3,5 měsíce, chová se normálně(pobíhá a skáče po teráriu),žere také normálně a jako potravu dostává cvrčky, z rostlinné stravy nejčastěji listy pampelišek. UVA i UVB záření v teráriu má, teplota v teráriu 30-32°C pod lampou 38°C. Vodu má v malém bazénku. Netuším v čem by mohl být problém:-(, prosím o jakoukoliv radu :-).

Předem děkuji za reakci.

Předmět Autor Datum
Zdravím tak tyhle ty "boule" má moje agamka taky a je jí už rok, a já doufám, že to je naprosto norm…
bbetty1 08.06.2015 08:22
bbetty1
Moje agamka tohle má taky, někdy víc, někdy míň. Když se nažere, má ty boule občas velké, předpoklád…
Míša_drak 08.06.2015 08:51
Míša_drak
Děkuji za reakci, trošičku jste mě uklidnili, právě mi připadalo zvláštní že to má převážně na jedné… poslední
sokol 08.06.2015 09:12
sokol

Zdravím tak tyhle ty "boule" má moje agamka taky a je jí už rok, a já doufám, že to je naprosto normální protože ona když se nafukuje tak si je "naplní" vzduchem, prostě je to kůže aby se mohla ježit:D, byli jsme už i na veterině, sice s jiným problémem, ale pan doktor agamku choval a nic na tohle neřekl, takže bych neměla strach:)

Děkuji za reakci, trošičku jste mě uklidnili, právě mi připadalo zvláštní že to má převážně na jedné straně krku ale jestli je to tak jak říkáte tak snad to bude v pořádku, budu to nějakou dobu ještě sledovat ;-). Třeba se najde někdo kdo má jiný názor nebo zkušenost:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru