Předmět Autor Datum
No, pouzivate ... kdyz jsem potreboval, poradil jsem si. Otazka jake mate naroky a co presne by to m…
lucifer 20.08.2015 09:36
lucifer
Jako IP kamera by se měl dát použít také mobil, pokud se Vám nějaký nevyužitý někde povaluje. Záleží…
reply 20.08.2015 09:46
reply
Taky by to slo, kdysi jsem to zkousel a bylo by to vcelku pouzitelne. Akorat ze stary HTC Desire Z s… poslední
lucifer 20.08.2015 09:53
lucifer

No, pouzivate ... kdyz jsem potreboval, poradil jsem si. Otazka jake mate naroky a co presne by to melo delat. Jestli potrebujete jen online "dohled" = podivate se kdyz je potreba, nebo vcetne ukladani. Rozhodne nejakou IP kameru (pripojit ethernetem, nebo pres wifi - pokud jde, radej kabel ;-) ), a zalezi na narocich na kvalitu + podminkach kde to bude (jestli i nocni snimani atd). A vse je to samozrejme o cene, aktualne si hraju ted v praci s timhle, je to bomba ale je to asi 1200 dolaru :)

[1439971572.jpg]

- k pobaveni zivy stream (otevrit treba ve VLC prehravaci)

http://92.62.234.215:10000

:-)
(stream bude funkcni jen ted par dni, nez se ta kamera da nekam kde to bude mit smysl)

- vyber je siroky, ale obvykle plati ze cena odpovida kvalite: produkty - to ale neznamena ze levnejsi nevyhovi. Fakt je to hodne o narocich jake mate. Ja si hlidal kdysi odchovnu s gekonciky tak ze jsem vypitval kamerku z mrtveho netbooku a pripojil k USB, dodelal nocni infra osvetleni - a ucel to splnilo...

Taky by to slo, kdysi jsem to zkousel a bylo by to vcelku pouzitelne. Akorat ze stary HTC Desire Z se nestihal nabijet kdyz soucasne streamoval - odber byl vyssi nez si dokazal brat z nabijecky (nabijecka sice 2A, ale nejake omezeni HW mobilu nejspis). Ale verim ze s necim jinym by to fungovalo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru