Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem agama vousata roboran H+Plastin

Dobrý den mám doma jednu tří měsíční agamu a nevím si rady s dávkováním vitamínů,všude píší něco jiného.Někdo píše obalovat každou krmnou dávku v roboranu H smíchaným v poměru 1:1 s plastinem a někdo zas říká že je lepší střídat roboran h smíchaný s plastinem a samotný plastin.
Ďekuji za rady.

Předmět Autor Datum
Neni to potreba delat z toho nejakou extra vedu, muzete klidne tak i tak. Smesi cca. 1:1 Roboran - P…
lucifer 22.08.2015 09:55
lucifer
Vůbec se uživateli D.S. nedivím, taky v tom mám trochu hokej... Budu mít gekony Paroedura picta (asi…
shaula 22.08.2015 15:42
shaula
Ahojte Ja teraz iba zopakujem čo napísali mne. kúpte biomin H -vápnik v lekárni potom plastin- miner… poslední
mišae 23.08.2015 11:46
mišae

Vůbec se uživateli D.S. nedivím, taky v tom mám trochu hokej... Budu mít gekony Paroedura picta (asi roční) a měla jsem v úmyslu každé krmení obalovat ve směsi Roboranu a Plastinu. Ale v poslední době tu bylo víc příspěvků (většinou k agamám), kde doporučovali to s vitamíny nepřehánět a naopak dávat víc vápníku než je v Plastinu. Tak přemýšlím raději dávat tuto směs jen 2x týdně a zbytek obalovat jen ve vápníku (buď mletý uhličitan vápenatý, pokud ho seženu, nebo Biomin H). Nebo udělat směs Roboran + Plastin + vápník a obalovat každou dávku v tom?
A je lepší "Roboran H" nebo "Roboran pro plazy"? Roboran H je pro kožešinová zvířata, tak uvažuji, že koupím spíše ten pro plazy...
Asi z toho taky dělám vědu, já o všem moc přemýšlím a ve výsledku se ukáže, že to tak složité není :-D

Ahojte
Ja teraz iba zopakujem čo napísali mne.
kúpte biomin H -vápnik v lekárni potom plastin- mineráli tiež v lekárni. ak nebude objednajte. a potom kúpte vitamix- vitamíny v chov produkte. to zmiešajte v pomere 1:1:1. tuto zmes podávať 2krat týždenne a potom ostatné dni dávať samotný roboran H- vápnik :-D Ďakujem za to že mi to povedali a ja teraz môžem pomôcť vám.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru