Předmět Autor Datum
Odpovim otázkou: mám volnou garáž, co byste mi do ní doporučili za auto?
Abe jinde 12.09.2015 13:36
Abe jinde
Tak urcite nejake SUV. Osobne jazda na Land Rover-Defender v plnej expedicnej vybave by Vam zmenila…
malibu 12.09.2015 14:37
malibu
No vidis, a to ja bych doporucil nejake lambo, samozrejme ale aby bylo zlute. Mimo to ze jde o extre…
lucifer 12.09.2015 15:40
lucifer
A já bych chtěl kombika, co málo žere. Tak vidíš - zjisti si, co by se ti libilo, nastuduj si inform…
Abe jinde 13.09.2015 11:25
Abe jinde
a řetízek za sto tisíc eur nemáte ? pokud ne určitě vám ho doporučuju nosit, hned jde poznat že se n…
Janekkk 14.09.2015 12:14
Janekkk
Ahoj, Vím, že tu moc nemusíte dotazy tipu co do terária velikosti xyz, tak můj dotaz snad přežijete…
John Baloon 20.09.2015 10:54
John Baloon
Jo sorry, toto je ono poslední
John Baloon 20.09.2015 10:55
John Baloon

Tak urcite nejake SUV. Osobne jazda na Land Rover-Defender v plnej expedicnej vybave by Vam zmenila pohlad na obycajnu jazdu. Len zalezi ci si nieco podobne mozte dovolit. Totizto podobny kusok ako stoji mne na dvore ma stal 80 000eur a to bol uz jazdeny so slusnou expedicnou vybavou ale interier nic moc ako sa hovori. No jazda v nom je nieco co si ani neviete predstavit. Tak tolko z mojej strany na Vasu otazku a teraz mi odpovedzte Vy. Vdaka!

No vidis, a to ja bych doporucil nejake lambo, samozrejme ale aby bylo zlute. Mimo to ze jde o extremne silne afrodisiakum a bonusove prodluzuje penis o 23,8% se s nim daji podjizdet zavory.

- stejne nesmyslne jako se ptat "co do teraria XY" - cokoliv co se vam libi a cemu jde v danem prostoru zaridit vhodne podminky.

a řetízek za sto tisíc eur nemáte ? pokud ne určitě vám ho doporučuju nosit, hned jde poznat že se nosí uplně jinak , pokud nevíte co do terárka a ptáte se druhejch co čekáte že vám na to odpoví na hloupou otázku hloupá odpověď , ještěrů je moc stačí zapnout net a co se mi bude líbit nebo co mě za ujme to si koupím zvlášt když mám tolko tisíc eur...

Ahoj,
Vím, že tu moc nemusíte dotazy tipu co do terária velikosti xyz, tak můj dotaz snad přežijete ve zdraví :) Přítelkyně mi uvolnila tuto skříň a líbí se nám jemeňáci, tak jsem něco hledal a většinou se píše minumim 50x50x100(120), ale při koukání na fotky jsem narazil na to, že většina má terarium širší. Tato skříň má 60x40x210, tak nevím jestli ten menší půdorys můžu nahradit tím, že je to takto vysoke a aby to pro něj nebylo třeba i nebezpečné? Pokud je to pro chameleony blbost, tak mě napadl pagekon řasnatý nebo gekon obrovský, ale nikde se samozřejmě nedočtu co ta výška, jestli to vadí. Pokud je to taky kravina, tak bych byl rád aspoň za nějaký nástřel u čeho bych mohl využít tuto výšku, čemu by se to naopak líbilo. Vnitřek, větrání, osvětlení bych samozřejmě udělal a přítelkyni bych uvnitř rád dopřál něco zeleného. Myslím, že už tu měl někdo stejný problém a řešili jste to tu, ale za boha to nemůžu najít :(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru