Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Péče o důchodce - tipy, rady

V úkrytech je ligno jen dočasně, než seženu něco lepšího. K rašeliníku se ale skoro nedostanu, jde použít vermikulit? Oni už ke mě v tom stavu v jakém jsou přišli před těmi dvěma lety, takže lignem ve střevech to asi nebude. Ale rozhodně ho chci vyměnit. Nechci jinak hanit předchozího majitele, chová kde co už desítky let. Ale je fakt, že mi je donesl s tím, že už jsou prostě staří, resp. že samice už moc nekladou. Trochu mi přijde, že je prostě "vyždímal".
Výhřev je jak pod úkryty, tak mimo ně, mohou si vybrat. Není to z fota vidět. V průběhu dne se i různě přesouvají. Je ale fakt, že právě ty úkryty nad topením využívají dost.
Šoupnu jim tam mističku s vitamíny a uvidíme. Už jsem to ale takhle nějaký čas praktikovala a změna veškerá žádná :-/
Jen s těmi červy asi neposlechnu :-D Jsem ráda, že alespoň většina z nich žere i normální hmyz a už vím, že se dokážou velmi rychle rozmlsat a pak odmítají cokoliv jiného. Nechce se mi je převést na moučnou monodietu. Navíc mám alespoň přehled, kdo co snědl. Tu občasně nežeroucí samici pak vždy po půstu musím skoro rozkrmit většinou zabitými moučňáky, pak až hmyzem z pinzety. Ta slaboučká má teď, po tom neplánovaném výletu taky, občas problém chytit živého. Je to s nima holt trochu složité :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny