Předmět Autor Datum
Fotka je dost tmavá, ale soudím z ní, že jde o klasické akvárium, navíc hodně úzké a vysoké. To podl… nový
shaula 15.11.2015 18:07
shaula
Z terarijních zvířat mám hada přímo v teráriu vhodném pro hady. Jen jsem chtěla akvárium nějak využí… nový
Kikus97 15.11.2015 18:14
Kikus97
Hento akvárium je hodne nepraktické, zbytočne vysoké. Človek s trochou zručnosti by ho vedel prerobi… poslední
perenquen 16.11.2015 13:36
perenquen

Fotka je dost tmavá, ale soudím z ní, že jde o klasické akvárium, navíc hodně úzké a vysoké. To podle mě nebude vhodné na terarijní zvířata z toho důvodu, že nebude možné zajistit kvalitní větrání, a už vůbec ne u vlhkého terária pro žabky, u dna bude stát zatuchlý vzduch a budou se tam tvořit plísně. Maximálně tak nějaké pouštní zvíře, jenomže ti zas nevyužijí tu výšku... Co takhle rybičky/krevetky/něco jiného vodního a pro terarijní zvířátko pořídit terárium;-)

Z terarijních zvířat mám hada přímo v teráriu vhodném pro hady. Jen jsem chtěla akvárium nějak využít a rybičky mě nějak nelákají. Chtěla bych něco hezkého, barevného. Když si do takového akvárka pořídím živorodky budou se držet nahoře a skoro celý prostor bude nevyužitý. Hlavně rybičky už doma mám.

Hento akvárium je hodne nepraktické, zbytočne vysoké. Človek s trochou zručnosti by ho vedel prerobiť na terárium: odrezať prednú stenu, prerobiť predok na dvierka + spodnú vetračku a vyrobiť strop s druhou vetračkou... po úprave by sa tam dali chovať napr. nejaké šplhavé druhy gekónov, prípadne menšie žabky rosničkového typu

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru