Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak naučit chamíka jíst ovoce a zeleninu

Pro zadavatele dotazu... Souhlasím, že komentáře v diskuzi by se měly týkat tématu, nicméně "na blbou otázku blbá odpověď", to jste určitě už někdy slyšel.

Pokud zde vznesete dotaz typu "Už rok doma chovám chamíka, ale už mě to nějak omrzelo, tak mě napadlo, že si z něj vyrobím pěknou peněženku, nevíte někdo, jak na to?", tak pochopitelně nemůžete čekat, že Vám někdo sepíše detailní návod na stažení chamíka z kůže a na ušití peněženky, protože toto je chovatelská diskuze a zkušení chovatelé zde radí zejména proto, aby pomohli zvířatům, o které se jejich majitelé nevhodně starají, nikoliv oněm majitelům, kteří mají často dementní přání, popř. jsou přehnaně suverénní, arogantní apod.

K Vašemu dotazu - bohužel nemám zkušenost s technikami, jak přimět zvířata chovat se jinak, než je pro jejich druh přirozené, popř. jak je přimět konzumovat potravu, která je pro ně nepřirozená atd. Ale jelikož je krmení chamíků ovocem a zeleninou zcela běžné, tak Vám dříve či později uuuuurčitě někdo zkušený poradí ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny