Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama Vousata - nežravost

Dobrý den, potřebovala bych poradit jsem začinající chovatel a na začatku listopadu jsem dostala agamu 2 mesiční mládě , ještě předtím jsem si vše přečetla o nich , zařidila jsem ji terarko, nakoupila cvrčky apod. Úž od záčatku agama malo žrala tak dva cvrčky denně nějake potemniky a zelene ... Četla jsem ,že mladi toho spořadaji opravdu hodně ,ale ta moje se mi zda že nejeví o jídlo moc velky zajem . hodim ji do terarka cvrky a moc si jich nevsima když jo tak sni jednoho a stači ji to . Sem tam se veme mrkvičku ,ale na to že je to prcek tomu opravdu moc neda. Žarovky ktere tam mám jsou reptile UVB 150(13 W) a Daylight basking spot 50 W . Chtěla bych se zeptat čím to je za každé rady moc děkuji
obrázky : hOA4Ul.jpg
hJM4Mb.jpg

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja bych co se teraria tyce vyhodil tu sitku vlevo, promeril poradne teploty, dal tam obycejnou 40W b…
lucifer 03.12.2015 16:40
lucifer
Moc Vám děkuji za rady Artie už žere a ma se dobře v trusu ktery jsem poslala na rozbor nic tak dras… poslední
Toboe 23.12.2015 15:59
Toboe

Ja bych co se teraria tyce vyhodil tu sitku vlevo, promeril poradne teploty, dal tam obycejnou 40W bodovku (nebo 25W, dle teploty) a pod ni nejaky pekny placaty kamen, aby mela agama vyhrevne misto. 13W UV150 bych nahradil 25W UV 200, vyhodil pryc stinitka, nahoru dal na provetleni nejakou silnejsi zarivku - trubici. Zakryl bych necim boky. A co se tyce agamy, vzal bych kakanek a nechal udelat rozbor na cizopasniky. To bych udelal ja, co udelate vy je na vas. Agama je hubena, nevypada zrovna nejlip.

Moc Vám děkuji za rady Artie už žere a ma se dobře v trusu ktery jsem poslala na rozbor nic tak drastického nenašli nebyl duvod ani odcervovat .Problem byl ve velikosti cvrčku na vetsi ktere jsem mela si netroufl jakmile jsem koupila mensi kusy ihned zbastil 10 i více za den.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru