Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pelech pro potkany

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat z čeho mám udělat, nebo koupit potkanům závěsný pelech aby si ho během jednoho týdne nerozcupovaly, nejdřív jsem jim kupovala drahý, ale pak už jsem za to nechtěla zbytečně vyhazovat peníze a věšela jsem jim tam jen kusy látky, ale to rozcupovaly všechno hned, pak se krčí v rohu a mně je jich líto, ale už nevím jak a z čeho ho vyrobit aby ho hned nezničily:-/ budu moc vděčná za vaše nápady a rady, děkuji moc:-)

Předmět Autor Datum
No nevím zda tvuj problém pujde vyřešit Potkan je hlodavec má to v genech a navíc potřebuje hlodat a…
Axim 04.12.2015 01:21
Axim
Pro potkany pelech? Dřevěnou budku pro hlodavce. Nic moc jinýho to asi dýl nevydrží. A ani to nevydr…
Cadaverous 04.12.2015 10:49
Cadaverous
Pokud nechceš, aby ti potkani cokoliv cupovali, nebo kousali, ubytuj je do nějakého přiměřeně velkéh… poslední
V.R. 04.12.2015 11:13
V.R.

No nevím zda tvuj problém pujde vyřešit Potkan je hlodavec má to v genech a navíc potřebuje hlodat aby si zkracoval chrup jelikož mu roste celý život ja to kdysi řešil tím že jsem jim tam hodil kus klacku nebo něco co mužou hlodat aby si neničili střechu nad hlavou :)

Pokud nechceš, aby ti potkani cokoliv cupovali, nebo kousali, ubytuj je do nějakého přiměřeně velkého hada. Jen tak bude jistota, že už nic nerozkoušou :-D
Jinak samozřejmě souhlasím s komenty nade mnou. Potkan=hlodavec. Hlodavec je od slova hlodat. Ne nadarmo se jejich přední zuby označují jako hlodáky. Potřebují s nimi HLODAT...ideálně cokoliv.
Smiř se s tím, dej jim každý týden kus hadru, papírovou bednu a roli toaleťáku a budeš mít šťastná zvířata. Je to jejich přirozenost, kousat a cupovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru