Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zraněný holub

Co se týče mně, tak stále ještě žiju, nechytla jsem od holuba žádnou nevyléčitelnou nemoc. Jen LIDSKÁ BLBOST je jednou z nejnebezpečnějších a nejškodlivějších nemocí, které je třeba vyhubit.To se nestane , neboť je naprosto odolná. Takže zachraň holuba, zachráníš život a zachránit život, je to nejcennější co každý může udělat. Zdravím tím všechny blbouny, kteří se bojí holubů a vzkaz pro ně - bojte se hlavně sami sebe.
Tak v tom případě holubičko sivá (zachránce všeho živého), gratuluju k přežití. Po tomhle tvém srdceryvném výjevu si fakt připadám jako nejnebezpečnější a nejškodlivější blb, tyran a necita, který se bojí holubů a snad si ani nezaslouží žít :x:

Asi půjdu do sebe, a začnu domů tahat polochcíplé holuby a vrabčáky, možná by nebylo od věci zachránit i ty myši co máme na chalupě a nasypat jim trochu zrní, aby chudinky neumřely hlady a dobře se ve spíži množily. Taky jsem uvažoval zachránit nějaká ta klíšťata, a občas jim dát cucnout. Moc oblíbená sice nejsou, ale tvoje věta: "Takže zachraň holuba, zachráníš život a zachránit život, je to nejcennější co každý může udělat" mi otevřela oči;-)

PS: Jdu ven, podívat se, jestli se v okolí netoulá nějaká kočka s prašivinou, abych si jí mohl vzít domů...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny