Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zacinam s Boa Constrictor

EPANTERIAS A ty zase zavři hubu,když ty perlíš hlouposti, protože ty tady vypisuješ něco o čem víš kuloví a děláš chytrolína....
Opravdu se to stalo a nevím,jaký druh hada to byl ořesně,psal jsem "asi" ty osle a nebyl jsem si jistý, ale nejdustupnější velcí hadi jsou krajty a hroznýši,ale jistě to byl pořádný škrtič či něco podobného,když to žralo králíky. Kdyby tohle bylo "jedna paní povídala" OK. ale můj příbuzný nám ukazoval fotky z nemocnice té známé a ruku opravdu na fotkách nemá!

Podle zkušených teraristu,co mají baráky plný hadů i jedovatých je had nad 3 metry brán,jako nebezepečné zvíře, to uvádí i některé literatury a u takových rozměrů nemá být jeden člověk,když jde o mohutné tělo hada.

Tyto chytráky miluju... Ví prd a dělají machra :-)
I had,co je brán za klidné zvíře, může napadnout, není to kočka ani pes a budeš ho brát 10000x a jednou budeš zaskočený.

Ta jeho známá udělala fatální chybu, protože asi porušila mnoho bezpečnostních pravidel.Jak jsem psal, nešla jí vytáhnout ruka z terárka, doma nikdo nebyl a had se ji navinul na celou ruku a paži.

A já upozorňoval,že jsem začátečník a chtěl jsem málem přispět někomu tím, že mi někdo poradil. Nemusel jsem psát nic, byla má to dobrá vůle,ale všude se vždy najde nějaký čuráček,že někomu vezme chuť něco příště napsat, nějaký názor.Příště to neudělám.

A s tou suchou větví,to tvůj mozek nepochopil.
Pár teraristů mi řeklo,že kdybych našel suchou větev v létě, že to bude ok,ale musel bych jí ošetřit,ale i přesto by se báli parazitů.

P.S. dumerili mí delku max 2,2, u hroznýšů je to více, samozřejmě podle terária...
Za urážky mě zabanujte, je mi to putná.

kdyby jsi napsal v pohodě a nechoval ses jako arogantní debil, mohli jsme o tom diskutovat. Ale lidí,jako ty není nikdy dost

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny